Toezicht en handhavingskader update

Misschien kun je het je nog herinneren. Op 13 februari hebben wij geadviseerd op het toezicht en handhavingskader. Op 4 juni kwam de gemeente terug met goed nieuws: onze adviezen zijn meegenomen in het beleidskader Toezicht en Handhaving WMO/Jeugdwet! Dit moesten wij natuurlijk vieren.

Op 13 februari hadden wij bezoek van Millicent Willems. We hebben toen advies gegeven op het toezicht en handhavingskader van de gemeente. “Hoe is het toezicht op de gemeente eigenlijk geregeld? En waar kunnen Amsterdammers terecht om hun mening te geven over de gemeente?” Op deze vragen mochten wij uitgebreid advies geven en met succes. Op 4 juni kwam de gemeente terug met goed nieuws: dat onze adviezen zijn meegenomen in het beleidskader Toezicht en Handhaving WMO/Jeugdwet!

Wethouder Marjolein Moorman liet ons weten dat onze adviezen zeer waardevol zijn en dat onze aanbevelingen van belang zijn. Wij zijn hier ontzettend trots op en hebben dit op dinsdag 11 juni gevierd met heerlijke taartjes!

Meer weten over de adviezen die wij hebben gegeven op het toezicht en handhavingskader? Deze kun je vinden met deze link: https://jeugdplatformamsterdam.nl/project/toezicht-en-handhavingskader-met-millicent/