5 jaar @ease!

Stichting @ease bestaat 5 jaar en dat mochten wij samen met hen vieren! @ease komt oorspronkelijk uit Australië en daar heet het Headspace. De vrijwilligers van de stichting kregen trainingen en bij het ontwikkelen van deze trainingen waren leden van het Jeugdplatform betrokken (bij het opstarten van @ease). De band die wij hebben met de stichting is dan ook speciaal. Maar wat doet @ease nou eigenlijk?

@ease een stichting die zich inzet voor jongeren van 12 t/m 25 jaar die op een laagdrempelige manier hun ei kwijt willen. @ease wil voorkomen dat jongeren op zoek naar de juiste hulp te lang rondlopen met hun klachten. De stichting biedt ook voor deze jongeren een luisterend oor aan op het moment dat ze dat nodig hebben. Je kunt bij ze inlopen en staan ook voor jongeren klaar op het moment dat ze bijvoorbeeld klaar zijn met een traject. Zij zullen altijd klaarstaan om een luisterend oor te bieden.

Je kunt ze in verschillende steden vinden, waaronder natuurlijk Amsterdam. De stichting bestaat uit jongere vrijwilligers die zich willen inzetten voor andere jongeren. Door jongeren, voor jongeren dus. Wil je niet je naam doorgeven? Geen probleem. Je kunt ook anoniem contact opnemen en er wordt geen dossier van je opgesteld. Wat fijn dat @ease er is!