Samenwerken: elkaar beter leren kennen

Oktober stond bij ons in het teken van teambuilding en kennismaking. Door elkaar beter te leren kennen creƫer je vertrouwen en kun je beter samenwerken. Omdat wij samenwerken met veel verschillende partijen vinden wij het belangrijk om hier regelmatig aandacht aan te besteden.

Teambuilding adviesgroep

De samenstelling van de adviesgroep verandert regelmatig, omdat oude leden plaats maken voor nieuwe leden. Om elkaar beter te leren kennen doen we elk jaar een teamuitje met de groep. Dit jaar gingen we naar het Straatmuseum op het NDSM terrein. Het was een dag vol inspiratie, creativiteit en gezelligheid.

Teamdag Cliƫntenbelang Amsterdam

Op 12 oktober presenteerden we ons platform op de teamdag van CliĆ«ntenbelang Amsterdam. Tijdens een CBA markt konden collega’s bij elkaars kraampje langsgaan om meer te weten te komen over hun werk en mogelijk samen op te trekken. Weer een dag vol inspiratie, creativiteit en gezelligheid! Wil jij weten over welke andere thema’s je nog meer kan meedenken naast jeugdhulp en passend onderwijs? Bekijk de website van CliĆ«ntenbelang Amsterdam voor de mogelijkheden!