Samen met Stichting Mama Vita organiseren wij een bijeenkomst voor ouders van kinderen met het Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Tijdens de bijeenkomst informeren wij jou over wat onafhankelijke cliëntondersteuning voor jou kan betekenen. Ook zijn wij benieuwd naar jouw ervaring met hulp voor ASS en de gevolgen van corona.

Praktische informatie

  • Dinsdag 26 Oktober, 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
  • Buurthuis Wijk van het Anker, Jacques Veltmanstraat 427

Aanmelden

De aanmeldingen verlopen via Stichting Mama Vita. Als je interesse hebt in deze bijeenkomst kan je je voor 25 Oktober aanmelden bij Claudette via claudette@mamavita.nl

Kan je er niet bij zijn, maar heb je wel interesse? Dan kan je contact met ons opnemen en kijken we samen hoe je op een andere manier de informatie kan krijgen. Meegeven welke onderwerpen bij jou spelen als ouder van een kind met ASS kan via de knop hieronder.

Informeren en in gesprek gaan

Iedereen heeft recht op onafhankelijke cliëntondersteuning. De cliëntondersteuner is er alleen voor jou, geeft informatie en ondersteunt bij het kiezen van de juiste zorg of hulp. Samen bekijken jullie wat er nodig is en waar jij recht op hebt.

Wij informeren jou ook graag over wat Jeugdplatform Amsterdam (JPA) voor jou kan betekenen. Hier vind je alvast meer informatie over onze organisatie.

Wij hebben sinds vorig jaar maart in de gaten gehouden welk effect corona heeft op onze kinderen. Hier kan je lezen wat wij daarover hebben opgehaald en tijdens de bijeenkomst is er ruimte om hierover in gesprek te gaan. Wij zijn ook benieuwd naar het effect van corona op jouw gezin en welke andere onderwerpen bij jou spelen.